Tidsbokning hos Bergvalls Massage i Umeå

Välkommen! Hos mig bokar du enklast tid genom att själv använda bokningskalendern som du hittar på denna sida. Jag brukar oftast hålla öppet fem dagar i veckan, samt försöka hålla lite varierande öppettider för att passa så många som möjligt. Det betyder att under en vecka finns det oftast tider på förmiddagar, eftermiddagar och en del kvällstider. I vanliga fall hittar du lediga tider den nuvarade månaden och kommande månad frammåt i tiden i min bokningskalender. Jag brukar också oftast uppdatera min facebooksida veckovis med öppettider inför den kommande veckan. Nedan kan du läsa om hur du använder min bokningskalender, vilka villkor som gäller vid bokningar och vad som gäller vid avbokning/sjukdom.

Hur använder jag bokningskalendern?

Steg 1: Först väljer du vilken behandling du vill boka från listan som du hittar nedanför på denna sida.

Steg 2: Sedan söker du ett grönmarkerat datum i kalendern och klickar på det för att se vilka tider som går att boka. Tider som är bokningsbara går att klicka på. Använd pilarna uppe till höger för att byta månad.

Steg 3: Då du hittat en tid som passar klickar du på den för att börja fylla i dina kontaktuppgifter för att slutföra bokningen. När det är bokat får du ett bekräftelsemail och dagen innan din behandling får du en påminnelse via mail och sms. I bekräftelsemailet har du även instruktioner för hur du avbokar om du skulle behöva göra det.

Bokningskalendern

Vänligen vänta en liten stund tills kalendern laddat klart. Ibland tar det lite tid, vänta då gärna ett tag och försök igen. Ni kan också testa en annan webbläsare. Om kalendern inte kommer upp på denna sida testa denna länk istället. Annars hör av er till mig på: 070-3076952

 

Hur tidigt kan jag boka via kalendern? 

Bokningar som sker på samma dag (dvs dagens datum och att jag har öppet) kan du senast boka 1 timma frammåt i bokningskalendern. Här kommer ett förklarande exempel: du skulle vilja boka en tid samma dag kl 15.00. För att kunna använda bokningskalendern måste bokningen i så fall ske innan kl 14.00 den dagen (dvs 1 timma innan din utvalda tid). Givetvis kan du alltid chansa och höra av dig till mig, då det kanske finns en ledig tid men som inte går att boka via kalendern. Du kan alltid testa att sms:a eller ringa mig och höra efter. Om jag jobbar kan jag inte svara så sms kan vara att föredra. 

Observera att bokningar som sker för samma dag inte går att avboka eftersom dom ska göras minst 12 timmar innan din utsatta tid. Mer om detta hittar du länger ner under bokningsvillkor. Uteblivet besök eller avbokning inom denna tid debiteras med 75 %, eftersom du tog upp en tid någon annan hade kunnat få. Avbokningar pga sjukdom är en annan fråga och mer om det hittar du längre ner. 

Flera bokningar efter varandra?

Om du vill boka flera tider efter varandra, exempelvis åt dig själv och någon till, behöver det finnas nog med ledig tid för att det ska gå. Jag har 15-30 minuters ställtid mellan mina behandlingar. Går det inte att boka två efter varandra finns det förmodligen inte nog med tid för att boka. Hör av dig till mig isåfall så kanske vi kan lösa det eller testa att göra bokningarna en annan dag istället. 

Andra bokningssätt

Om du har någon fråga eller hellre vill boka via mail kan du använda mitt kontaktformulär för att kontakta mig, jag svarar oftast inom någon dag. Där hittar du även mina kontaktuppgifter. När jag jobbar är min telefon på ljudlöst och jag svarar inte under tiden som jag masserar. Därför kan sms vara att föredra istället eller att du lämnar ett röstmeddelande. Jag ringer upp eller besvarar sms:et så snart jag kan. Längre ner på denna sida hittar du information om bokningsvillkoren och du kan även läsa vilka åtgärder jag vidtar för att minska risken för Corona. 

Betalning

Hos mig betalar du med Swish eller Kort (jag tar inte emot kontanter). Om det är möjligt föredrar jag Swish. 

Bokningsvillkor hos Bergvalls Massage

Avbokningar måste ske minst 12 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen (detta gäller även missade tider). Detta eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna få. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i steg 3 av bokningsprocessen, samt i bekräftelsemailet som skickdes till dig när bokningen genomfördes. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen. Läs om hur du avbokar.

Åtgärder mot Corona

Jag gör mitt bästa för att det ska vara rent och tryggt hos mig och spritar av handtagen runt om i lokalen. Som vanligt byter jag ut liggunderlaget och handdukarna mellan varje kund, samt desinfekterar massagebänken. Jag har även förbättrat ventilationen i lokalen med en ny ventil som skickar in luft. Dessutom använder jag mig av en luftrenare som renar luften från virus och andra partiklar. Skulle jag känna mig sjuk så hör jag av mig till mina kunder och försöker boka om. Såklart kan jag inte garantera att det inte finns någon smitta, så är ni oroliga över corona är det kanske bättre att avvakta med att boka.

Vad gäller vid sjukdom?

I dessa coronatider är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Har du bokat en tid och känner dig sjuk och behöver göra en sen avbokning behöver du inte betala avgiften, istället försöker vi hitta en ny tid framöver. Dock måste du ringa mig så jag vet om det (svarar jag inte så skicka ett sms eller mail). Försök gärna att avboka så tidigt du kan då din bokning tar upp en plats som någon annan hade kunnat få. 

Rulla till toppen