Klassisk Massage

Jag masserar efter dina önskemål men i regel är mina behandlingar uppdelade efter: Överkroppsmassage/ Underkroppsmassage/ Helkroppsmassage. I överkroppsmassage börjar massagen från sätet och ländryggen upp till bröstryggen, axlar och nacke. Vid längre behandlingar hinner man också med bröstmusklerna samt vara mer utförlig på dina problemområden. Vid underkroppsmassage börjar jag med vaderna, baksida lår, sätesmusklerna och framsida lår. Vid längre behandlingar hinner man även ländryggen och mer utförligt där det finns problem. Helkropp är 75 och 90 minuters behandlingen. Där försöker jag hinna gå igenom så mycket som möjligt, alternativt lägga fokus på de områden du önskar få masserat.

Värt att nämna är att oftast har man ont på fler ställen än vad man tror. Är du osäker på vilken längd som passar dig så skulle jag rekommendera att börja med 45 minuter och utvärdera efter det. Det är alltid du som kund som bestämmer vart fokusen med massagen ska läggas. 

Gillar man hårdare massage har du hittat rätt. Självklart anpassar jag massagen efter individens situation och behov. Det betyder att du som kund som bestämmer hur hårt eller löst massagen ska vara. Jag frågar alltid om massagen känns okej och uppskattar om du säger till om det är för hårt eller löst. Så bli inte avskräckt, jag tar inte i mer än vad du klarar av, jag är trots allt här för din skull.


Klassisk Massage:

30 min 350 kr

45 min 450 kr

60 min 550 kr

 75 min 650 kr

 90 min 800 kr


Hälsoresurs klippkort:

Massage 25 min

Massage 40 min