Vad passar dig?

Jag erbjuder prisvärda massagebehandlingar i Umeå där du kan välja mellan 30, 45, 60, 75 och 90 minuter. Från 350 kr till 800 kr. Vad som passar dig beror dels på hur mycket problem du upplever att du har samt hur mycket pengar du är villig att spendera. Är du osäker på vilken längd som passar dig så skulle jag rekommendera att börja med 45 minuter, eftersom då hinner jag gå igenom skapligt mycket och ta reda på vart dina problem ligger. De flesta kunder som kommer till mig brukar välja 45 eller 60 min till att börja med. Men är det bara ett fåtal ställen du har problem med kan du såklart boka 30 min istället. Värt att nämna är att oftast har man ont på fler ställen än vad man tror.

Gillar man hårdare massage har du hittat rätt. Självklart anpassar jag massagen efter individens situation och behov. Det betyder att du som kund som bestämmer hur hårt eller löst massagen ska vara. Jag frågar alltid om massagen känns okej och uppskattar om du säger till om det är för hårt eller löst. Så bli inte avskräckt, jag tar inte i mer än vad du klarar av, jag är trots allt här för din skull.


Klassisk Massage

Förr hette mina behandlingar Överkropp, Underkropp och Helkropp. Jag valda att byta namn till Klassisk Massage och endast ändra längden på behandlingen du som kund bokar. Ju längre behandling desto mer tid och möjlighet finns det att massera fler av kroppens muskler. Alternativt sätta stor fokus på en utvald del, exempelvis rygg, axlar och nacke.

Är det på det klassiska stället mellan skulderbladen/axlar och nacke du har ont i brukar massagen börja från sätet och ländryggen, upp till bröstryggen, axlar och nacke. Vid kortare behandlingar kan man skippa sätet om det är högt uppe på ryggen du har ont. Ofta kommer dock smärtan ändå från sätet och sprider sig uppåt så egentligen är det inte att rekommendera. Vid längre behandlingar hinner man också med bröstmusklerna samt vara mer utförlig på dina problemområden.

Är det istället benen du har problem med börjar jag med vaderna, baksida lår, sätesmusklerna och framsida lår. Vid längre behandlingar hinner man även ländryggen och mer utförligt där det finns problem.


Helkroppsmassage

Är det så att du vill ha massage på både över och underkroppen så går det också bra. Dock behövs det en längre behandling, minst 60 min men gärna längre. Där försöker jag hinna gå igenom så mycket som möjligt men ju fler muskler som ska masseras gör också att det finns mindre tid till att vara utförlig överallt. Det är exempelvis svårt att hinna med både benens fram- och baksida, säte, rygg, axlar, bröstmuskler och armar på 60 min. Som sagt är det du som kund som bestämmer vart fokusen ska sättas och jag försöker göra så gott det går för att uppfylla dina förväntingar.

Prisvärda massagebehandlingar i Umeå


30 min – 350 kr 

45 min – 450 kr

60 min – 550 kr

75 min – 650 kr

90 min – 800 kr


0703076952