Behandlingar och priser

Priser på mina massagebehandlingar

Massage ska inte vara en lyxfråga och därför erbjuder jag prisvärd klassisk massage i Umeå från 450 kr. Välj mellan 30 till 75 minuters behandlingar. Bläddra själv i bokningskalendern för att hitta en tid som passar dig. Massage är ett bra verktyg för att mjuka upp stela och ömma muskler samt öka din rörlighet och minska din smärta. Jag är utbildad massör inom Svensk och Finsk klassisk massage, Idrottsmassage samt triggerpunktsmassage. Min massagestil är en blandning mellan dessa och uppskattas av väldigt många, då den går ner på djupet. Självklart tar jag inte i mer än vad du vill eller klarar av, så det är bara att säga till hur du vill ha det. När du bokar väljer du endast längden på behandlingen och du väljer själv vart du vill bli masserad. Själva massagen anpassas sen efter dina förutsättningar och önskemål.

Massage Umeå. Bergvalls Massage är utbildad massör och erbjuder klassisk massage till bra priser.

Massage 30 min

Min kortaste massagebehandling som lämpar sig väl till få isolerade områden. Exempelvis ryggen, axlar och nacke. Du bestämmer själv vart det är du vill ha massage, men på 30 minuter hinner jag inte gå igenom allt för många olika områden. Därför passar denna bra till de vanligaste rygg och nackbesvären.
450 kr
Massage Umeå. Bergvalls Massage är utbildad massör och erbjuder klassisk massage till bra priser.

Massage 45 min

Detta är den populäraste behandlingen då den är väldigt prisvärd och vi får mer tid på oss att gå igenom fler delar av kroppen. Exempelvis hinner jag gå igenom hela ryggen och sätesmusklerna ganska noggrant. Underkroppen har stora muskler som kräver mycket tid så har du problem på både fram och baksidan rekommenderar jag åtminstone 60 minuter.
650 kr
Massage Umeå. Bergvalls Massage är utbildad massör och erbjuder klassisk massage till bra priser.

Massage 60 min

Denna behandling ger mig gott om tid att massera många områden där du har problem. Exempelvis sätesmusklerna, ryggen, axlar, nacke och även bröstmuskulaturen då den är väldigt sammankopplad till smärta mellan skulderbladen. Självklart går det också bra att fokusera ordentligt på ett fåtal ställen om du upplever stora problem på specifika muskler. Har du problem med benen så är det denna behandling jag rekommenderar då jag hinner gå igenom både framsida och baksida.
825 kr
Massagebänken hos Bergvalls Massage i Umeå. Johan på Bergvalls Massage är utbildad massör inom finsk och svensk klassisk massage samt idrottsmassage.

Massage 75 min

Min längsta massagebehandling. Beroende på vad ni är ute efter försöker jag hinna igenom så mycket som möjligt, alternativt lägga mycket fokus på dina upplevda problemområden. Det är möjligt att massera både över och underkroppen men då blir det inte lika noggrant som om man väljer endast överkroppen eller underkropp.
1100 kr

Presentkort hos Bergvalls Massage

Hos mig kan du köpa presentkort och dessa är giltiga i ett års tid. Du kan få dom hemskickade med posten eller det enklaste alternativet att du får dom mailade till dig. Använd kontaktformuläret för att kontakta mig eller maila mig på: johan@bergvallsmassage.se. Vid betalning är det swish eller kort som gäller. 

Presentkort går att köpa hos Bergvalls Massage i Umeå

Kundrecensioner

Här hittar du länkar till recensioner jag fått av mina kunder. Tryck på knappen så öppnas det i en ny flik.

Rulla till toppen