Behandling och pris

izettle-logo-white_thumb
Endast kortbetalning tack!

Betalning sker på plats efter behandlingen, jag tar endast emot kortbetalning eller fakturering (inga kontanter)! Jag har F-skattesedel och alla priser är inklusive moms.

Presentkort:
Presentkort går att köpa i lokalen eller få det hemskickat via posten tillsammans med en faktura. Minsta beloppet är 350 kr och högsta 650 kr per presentkort. En portoavgift på 10 kr tillkommer, såvida köpet av presentkort inte görs på plats. Dessa presentkort är giltiga i ett år från och med köpsdagen.

Överkroppsmassage/Underkroppsmassage 30 min: 350kr (400kr helgpris)
Eftersom 30 minuter är ganska kort om tid passar denna behandling bra när du har ont om tid och när det är ett fåtal ställen som behöver läggas mycket fokus på, exempelvis överdelen av ryggen och nacke när det kommer till överkroppen och vader/baksida lår och sätesmuskeln för underkropp. Upplever du problem på många ställen i kroppen rekommenderar jag en längre behandling då man inte hinner vara lika utförlig på alla problemområden med denna behandling.

Överkroppsmassage/Underkroppsmassage 45 min: 450kr (500kr helgpris)
Detta är den populäraste behandlingen då den är väldigt prisvärd och vi får mer tid på oss att gå igenom fler delar av kroppen. Exempelvis hinner jag gå igenom hela ryggen och sätesmusklerna ganska noggrant. Underkroppen har stora muskler som kräver mycket tid så har du problem på både fram och baksidan rekommenderar jag åtminstone 60 minuter.

Överkroppsmassage/Underkroppsmassage 60 min: 550kr (600kr helgpris)
Denna behandling ger mig gott om tid att massera många områden där du har problem. Exempelvis sätesmusklerna, ryggen, nacke och även bröstmuskulatur då dessa är väldigt sammankopplade till smärta mellan övre delen av ryggen. Självklart går det också bra att fokusera ordentligt på ett fåtal ställen om du upplever stora problem på specifika muskler. Har du problem med benen så är det denna behandling jag rekommenderar då jag hinner gå igenom både framsida och baksida.

Helkroppsmassage 75 min: 650kr (700kr helgpris)
Det finns två varianter av denna behandling. Ett alternativ är om du vill få en allmän genomkörare på många muskelgrupper under en och samma behandling (värt att notera är att desto fler muskelgrupper som ska masseras desto mindre tid har jag på mig till att vara väldigt utförlig på varje muskelgrupp). Därför är det andra alternativet att vi fokuserar på djupet på de områden du upplever problem på, då det är denna behandling vi har mest tid på oss att vara utförliga.

Flergångskort

Jag erbjuder även köp av klippkort där varje behandling blir billigare än om du betalar varje gång. Dessutom blir det ingen extra kostnad då ni bokar på helger. Passa på att utnyttja dina friskvårdspengar ifall du har sådana! Precis som med presentkort är dessa kort giltiga i ett års tid efter inköpsdatum. Både privatpersoner och företag kan köpa dessa. Jag noterar efter varje behandling hur många behandlingar det finns kvar så ni behöver aldrig ta med något, bara boka som vanligt. Dessa kort kan gälla för flera personer samtidigt, bara alla involverade är överens med varandra. Dessa paket betalas endast med faktura (30 dagars villkor på faktura). Är ni intresserad så kontakta mig.

Lilla Friskvårdspaketet 

  1. 5 x 30 min behandlingar: 1500 kr (300 kr/behandling)
  2. 5 x 45 min behandlingar: 2000 kr (400 kr/behandling)
  3. 5 x 60 min behandlingar: 2500 kr (500 kr/behandling)
  4. 5 x 75 min behandlingar: 2900 kr (580 kr/behandling)

Friskvårdspaketet 

  1. 10 x 30 min behandlingar: 2900 kr (290 kr/behandling)
  2. 10 x 45 min behandlingar: 3800 kr (380 kr/behandling)
  3. 10 x 60 min behandlingar: 4800 kr (480 kr/behandling)
  4. 10 x 75 min behandlingar: 5500 kr (550 kr/behandling)