Enkel och smidig tidsbokning

Enkel och smidig tidsbokning direkt på hemsidan! Slipp krånglande telefonbokningar och sök en ledig tid i lugn och ro. Jag tar i nuläget endast betalt via kort, faktura eller swish (inga kontaner). Om du är osäker på hur man gör för att boka tid hittar du information om det längre ner på denna sida. För att ta reda på hur du avbokar en bokad tid klicka här. 

Bokningsvillkor

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen. Detta gäller även missade tider. Eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna boka. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i bekräftelsemailet som skickdes till dig. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen.

Hur bokar jag?

För att boka följer du dessa steg.

 1. Välj önskad behandling

  Bläddra i rutan tills du hittar önskad längd på behandlingen. Klicka på den så kommer du till bokningskalendern som är nästa steg i bokningsprocessen.

 2. Välj tid och datum

  Här i bokningskalendern väljer du tid och datum du är sugen att boka på. Du kan bläddra mellan olika veckor genom att klicka på “Föregående”/”Nästa” uppe till höger. Klicka på önskad tid för att komma vidare.

  (Mina öppettider varierar veckovis så håll utkik då och då eller följ mig på facebook för att bli meddelad när nya tider är upplagda.)

 3. Fyll i dina uppgifter

  För att slutföra bokningen behöver du fylla i dina uppgifter; namn, telefonummer och e-mail. När du bokar skapas automatiskt en användarprofil åt dig med ett lösenord som skickas till dig i bekräftelsemailet. Du kan välja att logga i det här steget nästa gång du bokar eller bara fylla i dina uppgifter igen. När du bokat får du ett bekräftelsemail, dessutom får du ett påminnelsemail samt ett sms dagen innan din behandling.

 4. Klart!

  Din tid ä nu bokad och ett bekräftelsemail ska vara skickat till dig, sålänge du fyllt i rätt mail. Har du inte fått ett mail hör av dig till mig.

  Om du ångrar din bokning och vill avboka läs här hur du ska göra.

 5. Error vid bokningen!

  Ibland kan det se ut som en grön tid går att boka men det blir error “inga lediga tider finns” då du försöker göra klart bokningen. Testa att välja en tidigare tid om det går eller välj en kortare behandling. Det beror trodligast på att det inte finns nog med tid efter behandlingen för att den ska kunna bokas. Funkar det ändå inte ring eller sms:a mig på: 070-3076952. Du kan även maila mig.

0703076952