Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 weeks ago

Bergvalls Massage

Eftersom Covid-19 spridningen ökar igen kommer jag numera alltid använda ansiktsmask under behandlingarna. Jag kommer även kunna erbjuda engångsmasker till mina kunder för en billig peng om någon skulle vara intresserad.

Jag gör det bästa för att det ska vara rent och tryggt hos mig. Jag byter handdukar och underlaget man ligger på samt desinfekterar bänken mellan kunderna. Jag brukar också sprita av handtagen runt om i lokalen. Skulle jag känna mig krasslig hör jag såklart av mig till mina kunder.

Men jag kan såklart inte garantera att det inte finns någon smitta, så är du osäker eller rädd för Covid är det kanske klokast att avstår från att boka. Har du bokat en tid och känner dig krasslig så går det bra att avboka utan kostnad även om det sker med kort varsel.

Ta hand om er.
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Bergvalls Massage

Nästa vecka (v.46) har jag endast öppet lördag och söndag då jag kommer vara borta från stan måndag till fredag. ... See MoreSee Less

1 month ago

Bergvalls Massage

Hejsan allihopa!

Det har varit fullbokade veckor sedan slutet på min semester och det är såklart jättekul! Ett stort tack till alla er som betygsatt min massage på google och facebook och till ni som tippsat vänner, kollegor och familj om mig och min verksamhet.

Lite nyheter inför vintern:
Idag har jag lagt ut nya bokningsbara tider för december så ni redan nu kan paxxa en tid. Dessutom har jag ändrat om lite tider under v.46 i november.

Dom nya priserna på behandlingar och klippkort börjar gälla från och med 1:a november. Mer information om det hittar ni på hemsidan.

Priser på behandlingar
www.bergvallsmassage.se/#behandlingar
Priser på klippkort
www.bergvallsmassage.se/#klippkort2

Ha en fortsatt trevlig dag på er.
... See MoreSee Less

Load more

Denna hemsida använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen.   Lär dig mer