Fördelar med klippkort

Jag erbjuder köp av klippkort, där varje behandling blir billigare än om du bokar och betalar som vanligt per gång. När du köpt ett sådant behöver du inte hålla reda på eller ta med dig något kort, det räcker med att boka som vanligt. Eftersom jag skriver upp varje gång du varit hos mig och meddelar dig hur många behandlingar det finns kvar. Har du redan köpt ett kort och är osäker på hur många gånger du har kvar kontakta mig. Dessutom är klippkorten inte personliga, så länge alla personer som är involverade godkänner detta. Det fina med detta är att ni som familj, partners eller exempelvis företagsanställda kan dela på samma kort.

Betalningen av klippkorten sker endast med fakturering, vilket har 30 dagars betalningsvillkor. Anledningen till detta är att iZettle tar en avgift på varje kortköp men endast 10 kr i avgift per faktura. Likadant som med presentkort är dessa kort giltiga i ett års tid efter inköpsdatumet.


Prislista för behandlingar och klippkort.
Kolumnen med (kr/st) visar vad varje behandling kostar per styck i klippkortet.
Kolumen längst till höger visar hur mycket rabatt du får jämfört om du hade köpt samma antal behandlingar per gång istället för klippkortet.

Presentkort

Köp presentkort hos Bergvalls Massage, dessa går att köpa i lokalen efter din behandling eller välj att få det hemskickat med posten. Eftersom jag sällan är i lokalen om jag inte har kunder bokade kan posten vara att föredra. I så fall skickas en faktura via mail till dig med 30 dagars betalningsvillkor. Minsta beloppet per presentkort är 350 kr och det högsta är 800 kr. Dessa presentkort är giltiga i ett år från och med inbetalningsdatumet.