Hitta till Bergvalls Massage


 


 

Vägbeskrivning

Hitta till Bergvalls Massage genom att åka västerut från centrum mot Grisbacka, längst med Storgatan. När du kommer in på början av Backenvägen ska du söka efter ett stort gult stenhus på vänster sida av vägen. Detta ligger ungefär några hundra meter från rondellen som är i början av Backenvägen. Ingången till lokalen har en vit dörr som finns på kortsidan av huset. 

Backenvägen 11

903 54 Umeå

070-3076952

Parkering och buss

Parkering finns på gården och du ska parkera mot gräsmattan, inte mot husväggen (se bilden nedan)! Om parkeringen är full kan man även parkera på baksidan av huset. Eller i värsta fall vid Frasses eller Coop Nära som ligger lite längre upp på Backenvägen.

Om du åker buss tar du 1:ans linje mot Umedalen och stiger av vid Stadsgränsvägen eller Hartvigsvägen. Det tar ungefär lika lång tid att gå till mig från båda.

Ingången till Bergvalls Massage ligger på kortsidan av huset på Backenvägen 11, 903 54 Umeå.
Ytterdörren till Bergvalls Massage. Det är två dörrar till så vänligen stig på.

Interaktiv karta till Bergvalls Massage


 

Ingången till Bergvalls Massage ligger på kortsidan av huset på Backenvägen 11, 903 54 Umeå. Parkering finns på gården, viktigt är att ni ställer bilen mot gräsmattan och inte mot husväggen.
Vänligen parkera mot gräsmattan (som på bilden) och inte mot husväggen. Är parkeringen full kan du ställa dig mot den röda träväggen som du ser längst bak på vänster sida om ingången, närmast staketet.

 

Bergvalls Massage har fått goda omdömen från sina kunder via Facebook och Google. Medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesfröbund. I nuläget accepteras endast kortbetalningar och fakturering.