Boka tid hos Bergvalls Massage

Boka tid hos Bergvalls Massage genom bokningskalendern som du hittar längre ner på denna sida. Det går också att sms:a eller maila mig om tider men att använda kalendern är enklast, eftersom jag inte alltid kan svara på samtal. Betalning sker på plats efter massagen med kort, swish eller faktura (inga kontanter). Observera att bokningar som sker samma dag kan göras senast 6 timmar innan den utsatta tiden. Denna bokning går inte heller att avboka då de måste ske 24 h innan din utsatta tid, var därför noga med att du verkligen kan gå på den tiden. Mer information om bokningsvillkor hittar du längre ner. För att boka följ dessa instruktioner.

Steg 1: Välj önskad längd på din behandling från listan.

Steg 2: Här kommer du till bokningskalendern som visar vilka dagar du kan boka på (med pilarna uppe till höger kan du byta månad). När du hittat en dag som passar dig klickar du på den för att se vilka tider som finns tillgängliga (upptagna tider går ej att klicka på). Klicka på en tid som passar dig.

Steg 3: Här fyller du in dina kontaktuppgifter för att slutföra bokningen. När bokningen är klar får du ett bekräftelsmail till den e-post du bokade med. Dagen innan din behandling får du ett påminnelsemail samt får du även en sms påminnelse ett par timmar innan din bokade tid.

Har du bokat en tid och behöver avboka? Läs min guide över hur du själv kan avboka din tid.

Bokningsvillkor

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen. Detsamma gäller för missade tider. Eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna boka. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i bekräftelsemailet som skickdes till dig. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen.

Vad gäller vid sjukdom?

I dessa coronatider är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Har du bokat en tid och känner dig sjuk och behöver göra en sen avbokning så behöver du inte betala avgiften, istället försöker vi hitta en ny tid framöver Du måste dock ringa mig så jag vet om det. Försök så gott det går att avboka i tid.


Hem   Kontakta mig   Hitta   Kundrecensioner   Avboka  GDPR