Instruktioner för avbokning

I bekräftelsemailet som du fick efter att du bokat har du både en bokningskod och en avbokningskod. Bilden nedanför visar hur ett bekräftelsemail ser ut och koderna du är ute efter är understrykna. Dessa fyller du i på hemsidan för avbokning, som du ser på bilden längst ner. När du avbokat får du ett mail som bekräftar din avbokning.

Funkar det inte beror det på att det är för nära din behandling (enligt bokningsvillkoren) och då måste du höra av dig till mig. Ring mig på: 070-3076952

Till Avbokningssidan

Bokningsvillkor

Avbokningar måste ske minst 12 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen (detta gäller även missade tider). Eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna få. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i steg 3 av bokningsprocessen samt i bekräftelsemailet som skickdes till dig. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen.

I dessa coronatider är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Har du bokat tid och känner dig sjuk och behöver göra en sen avbokning behöver du inte betala avgiften, istället försöker vi hitta en ny tid framöver. Dock måste du ringa mig så jag vet om det. Försök gärna att avboka så tidigt du kan då din bokning tar upp en plats som någon annan hade kunnat få.

Denna hemsida använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen.   Lär dig mer