Instruktioner för avbokning

Tid som behövs: 3 minuter.

Följ dessa steg för att avboka din tid.

 1. Klicka på “Till Avbokningssidan” och logga in för att komma åt dina bokningar.

  Fyll i e-post och lösenord och klicka sedan på “logga in” för att komma vidare. Användarnamnet är den e-post du använde för att boka tid på och i bekräftelsemailet fick du även ett lösenord.

  Har du glömt ditt lösenord kan du få ett nytt skickat till din mail genom att klicka på den blå länken som heter “Glömt lösenordet?”, som du ser här på bilden.

 2. Hitta din behandling och klicka på “avboka”.

  När du loggat in hamnar du på “mina bokningar”. Här kan du se dina kommande och gamla bokningar. Du kan även se och ändra dina uppgifter, exempelvis lösenord. Hitta den behandling du vill avboka och klicka på den röda knappen “avboka”.

 3. Klicka “Bekräfta” för att avboka

  När du klickat “avboka” i förra steget kommer det komma upp en ruta som frågar om du är säker på att du vill avboka. Är du säker tryck “Bekräfta” för att slutföra avbokningen. Detta steg går inte att ångra.

 4. Klar!

  Nu ska din behandling ha ändrat status till “Avbokad”. Du ska även ha fått ett mail som bekräftar din avbokning.

 5. Funkar det inte?

  Det kan beror på att tiden för avbokning är förbi. Enligt bokningsvillkoren kommer du dibeteras 75 % av kostnaden för behandlingen vid missad behandling eller sen avbokning.

  Är det något annat som gör att det inte funkar? Hör av dig till mig isåfall så hjälper jag dig.

Bokningsvillkor

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen. Detta gäller även missade tider. Eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna boka. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i bekräftelsemailet som skickdes till dig. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen.

 

Avboka din tid?


0703076952