Hur avbokar jag min tid?

Du kan själv avboka en bokad tid såvida det inte är inom 24 timmar innan din behandling (detta enligt bokningsvillkoren). Nedan följer en guide för hur ni går till väga. Är det inom 24 timmar så måste ni kontakta mig på telefon. I dessa coronatider är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Har du bokat tid och känner dig sjuk och gör en sen avbokning så behöver du inte betala avgiften. Istället försöker vi hitta en ny tid framöver. Dock måste du ringa mig så jag vet om det. Försök avboka så tidigt du kan då din bokning tar upp en plats som någon annan hade kunnat få.

Bokningsvillkor

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan din utsatta tid, annars dibiteras 75 % av kostanden på behandlingen. Detta gäller även missade tider. Eftersom du tog upp en tid som någon annan hade kunna boka. En faktura skickas i så fall till den mail du uppgav i samband med bokningen. Betalas den inte förbehåller jag mig rätten att inte ta emot fler bokningar från dig tills fakturan är betald. Den sista giltiga tiden för avbokning står i bekräftelsemailet som skickdes till dig. Funkar inte avbokningen beror det på att tiden är för nära din behandling och då måste du kontakta mig via telefon. Tyvärr kommer du då debiteras 75 % av kostnaden för behandlingen.

Tid som behövs: 3 minuter.

Följ dessa steg för att avboka din tid.

 1. Klicka på knappen ovan för att komma till rätt hemsida för avbokning.

  Fyll i e-postsaddressen du använde vid bokningen samt det lösenord du fick med i ditt bekräftelsemail. Har du glömt eller inte hittat ditt lösenord kan du få ett nytt genom att klicka på “Glömt lösenordet”.

 2. Hitta din behandling och klicka på “Avboka”.

  När du loggat in ser du dina aktiva och eventuellt gamla bokningar om du varit hos mig fler gånger. Hitta den behandling du vill avboka och klicka på den röda knappen “Avboka”. Här kan du även ändra ditt lösenord och övriga uppgifter.

 3. Klicka “bekräfta” när du uppmanas för att slutföra avbokningen.

  När du klickat på knappen “avboka” i förra steget kommer det upp en ruta som frågar om du är säker på att du vill avboka. Är du det så tryck “bekräfta”.

 4. Klart!

  Nu ska din behandling vara avbokad och statusen ska ha ändrats från bekräftad till avbokad. Du ska även ha fått ett mail som bekräftar din avbokning.

Behöver du hjälp med avbokningen? Kontakta mig här via hemsidans kontaktformulär om det är en bokning som är om flera dagar. Är det en tid som är rätt snart vänligen ring eller sms:a mig på: 070-3076952